skip to Main Content

Hellou!

Ajattelin, et mun eka postaus vois kertoa vähän siitä kuka mä oon ja miks halusin pystyttää omat nettisivut.

Eli käyn vikaa vuotta lukioo Pohjois-Haagan yhteiskoulussa liikkalinjalla. Urheilu on iso osa mun elämää. Alotin fudiksen abaut 8 vuotiaana ja nyt pelaan HJK:ssa Naisten Liigaa. Vapaa-ajalla vietän paljon aikaa ystävien, poikaystävän ja perheen kanssa sekä jatkossa näiden nettisivujen äärellä.

Idea omiin nettisivuihin lähti oikeestaan liikkeelle siitä kun täytin 18 vuotta ja äiti ehdotti puoli vitsinä, et perustaisin ”Aikuinen nainen” -nimiset nettisivustot, nyt kun oon täysikänen. Vähän aikaa naureskeltiin jutulle ja seuraavaks sivut oliki jo pystyssä :D. Oon monesti sanonu, et haluisin alkaa kirjottaa blogia, mut jotenki se on aina vaa jääny tekemättä.

Oon pienestä pitäen tykännyt tehdä käsillä erilaisia juttuja kuten askarrella, nikkaroida, maalata ja piirtää. Vanhemmaks kasvaessa tietysti kiinnostuu uusista asioista ja tällä hetkellä sisustaminen, stailaaminen, shoppailu, meikkaaminen ja kirppareiden koluaminen on lähellä mun sydäntä. Tärkeintä on, et pääsen jollakin tapaa toteuttamaan itseäni.

 Aattelin ainakin aluks kirjottaa postauksia maan ja taivaan väliltä ja ehkä myöhemmin rajaa tarvittaessa aihepiiriä. Tavote on se, että sivusto pysyis rentona ja lukijat inspiroituneena!

– Golijat ja mä –

 

M.o

Back To Top