skip to Main Content

San Francisco 2018

Oltiin marraskuussa Thean ja äitini kanssa kaksi viikkoa San Franciscossa. Reissasimme jo toista kertaa yhdessä kyseiseen kaupunkiin ja nyt tarkoituksena olikin päästä pintaa syvemmälle. Tutustuimme etukäteen kohteisiin, missä haluaisimme ehdottomasti käydä ja listasimme ne ylös muistiin. Vaikka kaksi viikkoa menikin yllättävän nopeasti, kerkesimme nähdä ja kokea erittäin paljon. Ensimmäinen viikko meni suurimmaksi osaksi metsäpalojen aiheuttaman savun takia ostoskeskuksissa, mikä ei sinänsä meitä haitannut. Onneksi seuraavan viikon alussa savu väistyi ja pääsimme viettämään aikaa enemmän ulkona. Kävimme mm. pitkällä pyöräretkellä, Alcatrazin saarella ja ihanassa Carmel-by-the-Sean kaupungissa. Tässä kuvia matkastamme ja vinkkejä, missä kannattaa käydä, jos San Franciscoon päätyy.

Ruoka: Cheesecake Factory: 251 Geary St, Bi-Rite Market: 550 Divisadero St, The Mill: 736 Divisadero St, Moss Beach Distillery: 140 Beach Way, Moss Beach, Acquolina: 1600 Stockton St, Tacorea: 809 Bush St, Basik Cafe, Palm house

Nähtävyydet: Ferry Building, Chinatown, Golden Bridge vista point, Sausalito, Hawk hill, Billy Goat hill, Palace of fine arts, Lands End lookout, Pier 39, Golden Gate, Sutro Baths, Golden Gate Park, Alcatraz, Ina Coolbrith Park, Carmel Beach

-Cheesecake Factory-

 

-Lower Haight-

 

 

-Bi-Rite Market-

 

 

 

-The Mill-

 

-The Perish Trust-

 

 

 

 

-Tässä kuvassa näkyy hyvin savun paksuus. Alamo Square -puisto-

 

-Painted Ladies-

-Moss Beach Distillery-

 

 

-Acquolina-

 

-Tacorea-

 

 

 

 

-Cheesecake Factory-

 

 

-Ferry Building-

 

 

-Crissy Field Ave-

-Battery East Rd-

 

-Golden Gate Bridge-

 

-Pier 39-

-700 El Camino Del Mar-

-Cliff House-

 

 

 

-Post St-

-Ferry Building-

 

 

 

 

-Pier 7-

 

-Fisherman’s Wharf-

-895 Union St-

-Ina Coolbrith Park-

-Carmel Beach City Park-

 

 

 

 

-Alcatraz-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M.o.

Back To Top