skip to Main Content

Mun stailauspalvelu

Moikka!

Kesäkuun alussa yksi pitkäaikainen haaveni toteutui, kun sain ensimmäisen sisustusprojektini käyntiin. Oon jo pitkään unelmoinut saavani sisustaa muiden ihmisten koteja. Tavoitteenani on onnistua toteuttamaan asiakkaiden toiveet täydellisesti ja myös edullisesti. Pyrin siis hyödyntämään projekteissa mahdollisimman paljon käytettyjä tavaroita ja huonekaluja sekä itse tehtyjä sisustuselementtejä.

Mun hyvän ystävän isosisko Jassu muutti uuteen kotiin, jonka sain sisustaa alusta loppuun. Käytiin aluksi kuvien avulla läpi minkälainen tyyli kotiin tulisi ja mistä asioista hän pitää. Jassu halusi kotiin pehmeitä maanläheisiä värejä eikä pelkästään mustaa ja valkoista. Sen lisäksi hän kertoi pitävänsä kasveista, ja toivoi, että sohvan ja sängyn välissä olisi jonkinlainen tilanjakaja. Ainoastaan sohva, sänky, jalkalamppu, askeljakkara, tv-taso, toinen valkoinen Kallax hylly ja verhot olivat valmiiksi hankittuja.

Käytin paljon aikaa kierrellen kirpputoreilla ja kierrätyskeskuksissa, joista löysinkin suurimman osan tavaroista. Espoon kierrätyskeskuksesta löysin esimerkiksi toisen Kallax hyllyn, sohvapöydän, lasipulloja ja astioita sekä rekin alla olevan vanhan jakkaran. Kirppiksiltä tarttui mukaan paljon astioita, tyynyliinoja, päiväpeitto, tikapuut, rekki, räsymatto ja kukkaruukkuja. Uutena ostin asuntoon mm. kasvit, sisätyynyt, lasisen kattolampun, rautaisen hyllyn, tuoksukynttilän, korin ja viltit. Yöpöydältä ja valkoisesta hyllystä löytyy mun tekemä betonilamppu ja sisustusdinot. Kaiken kaikkiaan sisustushankintoihin meni rahaa noin 380 euroa.

 

Kaipaatko oman kotisi stailausta? Voinko olla avuksi? Otan innolla uusia projekteja työn alle pääkaupunkiseudulla.

-ENNEN-

 

 

 

 

 

-JÄLKEEN-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piditkö? Tulen mielelläni stailaamaan sinunkin kotisi!

 

M.o.

Back To Top