skip to Main Content

Nyhtökaura-bolognese

Bolognese nyhtökauralla.

 

Tarvitset:

Apetit Valkosipuli-basilika -rypsiöljyä

Yhden paketin Gold&Green Tomaatti-nyhtökauraa

Sipulin, kaksi valkosipulinkynttä ja pienen porkkanan

50 ml tomaattipyrettä ja 500 g tomaattimurskaa

ripaukset suolaa, pippuria ja basilikaa

Kirsikkatomaatteja, mozzarellaa, tuoretta basilikaa sekä parmesaaniraastetta

sekä esimerkiksi penne pastaa.

 

Resepti:

Pilko valkosipulinkynnet, sipuli ja porkkana. Paista pilkotut valkosipulinkynnet runsaassa öljyssä kullanruskeiksi. Lisää sekaan pilkotut sipulit ja porkkana ja anna paistua pari minuuttia ennen nyhtökauran lisäämistä. Mausta nyhtökaura suolalla, pippurilla ja basilikalla oman maun mukaan. Tämän jälkeen lisää tomaattipyre ja -murska ja anna seoksen kuumeta pienemmällä teholla. Lisää valmiisiin annoksiin puolikkaita kirsikkatomaatteja, mozzarellaa, tuoretta basilikaa ja parmesaaniraastetta.

 

 

 

 

 

 

M.o.

Back To Top