skip to Main Content

Betonilamppu

Moikka!

Rupesin maanantaina väsäilemään betonista itselleni lamppua. Ostin Hobby-Pointista betonimurskaa, joka on veteen sekoitettuna käyttövälmista ja kuivuu kivan nopeasti. Murskan lisäksi ostin lampunjohdon sekä siihen sopivan lampun. Valaisimen muotin askartelin muovisesta vesipullosta.

Ensin leikkasin pullon kahtia, minkä jälkeen tein pohjaosan alareunaan pienen aukon johdolle. Tämän jälkeen pujotin pistokkeen aukosta ja vedin johtoa niin pitkälle, ettei pullon sisälle jäänyt ylimääräistä johtoa. Kun sain johdon ja valaisimen aseteltua haluamaani kohtaan, teippasin ne paikoilleen ja rei’än umpeen ilmastointiteipillä. Seuraavaksi kaadoin sekoittamani betonivalun muotin sisälle ja annoin sen kuivua 24 tuntia. Kun betoni oli kuivunut, leikkasin muovimuotin pois.

Valmis lamppu oli yllättävän hyvännäköinen, vaikka valaisin taisi jäädä hieman vinoon :).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Valmiin lampun voi halutessa hioa hiekkapaperilla-

 

 

 

M.o.

Back To Top