skip to Main Content

My birthday

Hei!

Viime lauantaina sain juhlia mun synttäreitä parhaassa seurassa aamusta iltaan. Päivä starttasi Linnanmäeltä, missä vietettiin hauska aamupäivä Jonnin ja hänen äidin ja pikkuveljen kanssa. Käytiin useissa laitteissa ja pelailtiin kojujen eri pelejä kilpaa. Puolessa välissä päivää täytettiin vatsat uudessa salaattibaarissa, jonka salaatit oli positiivinen yllätys!

Lintsin jälkeen ajoin kotiin päikkäreille, jotka tuli tarpeeseen, sillä oon ollut jo muutaman viikon ajan vähän kipeenä. Iltapäivällä mun ihanat ystävät tuli meille, jonka jälkeen lähdettiin yhdessä kävellen kohti Alfons’ Pizzaa. Ravintolan tunnelma oli ihastuttava ja ruoka älyttömän hyvää. Ainoastaan asiakaspalvelusta jäi huono maku suuhun.. Ruokailun jälkeen palattiin meille ja vietettiin siellä rento ja ihana ilta yhdessä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M.o.

Back To Top