skip to Main Content

Talvipuutarha

 

Hei!

Viime viikolla pääsin juhlistamaan äitini ihania viisikymppisiä perheeni ja sukulaisteni kanssa. Perjantaina tarjottiin kotona perinteisesti kakkukahvit ja lauantaiaamuna käytiin ihastelemassa kaunista Talvipuutarhaa. Mun viime vierailusta olikin jo kulunut monta vuotta, minkä takia muistikuvat paikasta oli hyvin hatarat. Lasitettujen seinien sisältä avautui eksoottisten kasvien keidas. Meillä oli opas kertomassa paikan historiasta ja erilaisista kasveista, joita olikin Palmuhuoneessa, Länsisiivessä ja Kaktushuoneessa yhteensä yli 200.

Mulle tuli yllätyksenä se, että Talvipuutarha on täysin ilmainen virkistyspaikka. Huoneisiin oltiin sijoiteltu penkkejä ja pieniä pöytiä, joiden ääressä moni lueskeli kirjaa ja nautiskeli eväitä. Aattelinkin mennä huomenna uudestaan paikalle termoskannun ja tietsikan kanssa ja unohtaa, että äidinkielen yo-koe on maanantaina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Äiti 50v.-

 

M.o.

Back To Top