skip to Main Content

Little bathroom makeover

Huomenta!

Tänään aamulla mulla oli paljon energiaa, joten päätin vähän järjestellä meidän vessaa. Ideana oli aluksi vain käydä läpi laatikostojen tavarat ja heittää pois vanhat ja huonot tuotteet. Valkoisen laatikoston paikka siirtyikin mun äidin huoneeseen, sillä sen koko sisältö mahtui siivoamisen jälkeen helposti allaskapin laatikoihin. Vessanpöntön viereen jäi paljon tyhjää tilaa, joten hain siihen varastosta turhaksi jääneen hyllykön.

Pidän siitä, että kaikilla tavaroilla on omat paikkansa, sillä silloin tuotteita tulee käytettyä useammin. Kun pinnoilla on mahdollisimman vähän tavaraa, vessa tuntuu siistimmältä ja siivoaminenkin on helpompaa. Hyllyn päälle jätin meikinpoistoaineen ja kasvoveden, jotka ovat mun ja äidin päivittäisessä käytössä. Lisäksi ylimmällä hyllyllä on H&M:n tuoksukynttilä, kirppikseltä peräisin oleva lasirasia ja musta kukkaruukku. Keskimmäisellä hyllyllä on pyyhkeet ja vähän vähemmällä käytöllä olevat tuotteet, kuten kasvonaamio ja hiusten lämpösuoja. Alimmalla hyllyllä on kissanhiekan säilytysastia ja vessapaperit, jotka olivat aikaisemmin vaikeasti saatavilla eteisen kaapissa :D.

Allaskaapin päälle asetin pienelle tarjottimelle hius- ja kasvoöljyn sekä äidin lempihajuveden. Oikealle puolella lavuaaria on meikkisiveltimet, sähköhammasharja ja meikkipeili.

 

 

 

-ENNEN-

 

-JÄLKEEN-

 

 

 

 

M.o.

Back To Top