skip to Main Content

Our happy Tuesday

Hello!

Mulla ja monella muulla abilla alkoi vajaa viikko sitten lukuloma, joka on ainakin näin aluksi osoittautunut mulle pelkäksi lomaksi ilman sitä lukemista. Oon kuitenkin päättänyt loppuviikosta alkaa lukea kunnolla syksyn yo-kokeisiin ja onneksi paniikki ei oo ainakaan vielä iskenyt.  Oon nimittäin kokenut intensiivisen lukupyrähdyksen olevan tosi sopiva opiskelutapa mulle ja jätän sen takia lukemisen tietoisesti viimeiselle kuukaudelle.

Nyt viikon aikana on ollut tosi paljon aikaa toteuttaa omia askareita, jotka ovat lykkäytyneet koulun takia aina seuraaville viikoille. Jännä huomata, miten nopeasti sitä tottuu ihan uudenlaiseen arkeen, vaikka on tullut vedettyä yläasteen ensimmäisestä päivästä tähän päivään asti samoilla rutiineilla. Tuntuu samaa aikaa oudolta ja ihanalta kun päivän ainut velvoite on ehtiä uuden joukkueeni treeneihin illalla ajoissa. Nykyisin mun aamu starttaa just sillon kun haluan ja päivän tapahtumat etenee usein ilman aikatauluja omien mielitekojen mukaan. Tottakai tiedostan, että tää elämäntilanne on väliaikainen, eikä tuu toivottavasti kestämään turhan kauan, mutta nyt kuitenkin yritän nauttia joka hetkestä.

Tiistaina vietettiin poikaystävän kanssa ihana kaupunkipäivä Helsingin keskustassa. Ajettiin yhdentoista maissa kiertelemään Kaivarin Kanuuna -kirpparille, mistä löysin lähes käyttämättömät Superstar-kengät kuparinvärisillä yksityiskohdilla. Puoltoista tuntia kirppareilla pyörimistä riitti, joten lähdettiin syömään Fredrikinkadun Haru-ravintolaan. Ollaan molemmat hulluna susheihin, minkä takia eri paikkoja on tullut kierrettyä melko paljon, mut nyt on selvästi löytynyt vaihteeks taas uus suosikki. Ruokailun jälkeen käväistiin Esplanadin reunan Starbucksissa nauttimassa jälkiruokajuomat, jonka jälkeen lähdettiin meille ruokalevolle. Illalla mulla oli vielä Myllypurossa jengin treenit, mikä oli kiva lopetus ihanalle päivälle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M.0.

Back To Top