skip to Main Content

Levant

 

Hei taas:)

Käytiin lauantaina testaamassa perheen kanssa Levant-nimistä raflaa, joka on mun äidin ihan lempipaikka Bulevardilla. Suunniteltiin alkuviikosta, et mentäis yhteen libanonilaiseen ravintolaan Vallilan nurkille, mut SYÖ-viikkojen takia päätettiinkin testata Levantin kampanjatarjouksia.

Bulevardin Levant sijaitsee ihmisten keskellä ja tuntuu olevan tosi pidetty paikka. Pöytiä on melko vähän, minkä takia moni mielellään tilaakin ruokaa mukaan. Me päästiin paikalle viiden jälkeen ja satuttiin saamaan pieni pöytä, johon mahtu sopivasti syömään neljä henkilöä. Tilattiin kaks Falafel Halloumi Burgeria ja kaks Meze Specialia. Annokset oli tajuttoman hyviä ja työntekijät niin ystävällisiä, et ihastuin paikkaan heti. Ainut miinus on kuitenkin pieni ruokailutila, minkä takia pöytiin ei välttämättä mahdu syömään ruuhka-aikana. Uskon kuitenkin, et kesällä tän paikan suosio nousee entisestään, kun ruuat pystyy syödä ulkona esimerkiks viereisessä Koffin puistossa :).

Ruuan jälkeen teki hirveesti mieli jälkiruokaa, joten tilasin meille ResQ Club -sovelluksella leivonnaisia Kampin Sähkötalon Robert’s Coffeesta. Mä latasin kyseisen sovelluksen pari viikkoa sitten ja oon ihan super innoissani siitä, joten haluun jakaa sen myös teille! Perusideana on pelastaa ravintoloiden hävikkiruokaa niin, että sekä asiakas että ravintola hyötyy ostoksesta. Puhelimen kartassa näkyy ravintoloiden ja kahviloiden roskiin päätyviä ruokia, joita voi ostaa reilusti alennetuin hinnoin. Esim. kuvassa olevat lauantai-illan herkut makso yhteensä Robert’s Coffeesta tilattuna vain 10e!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M.o.

Back To Top