skip to Main Content

Smoothie bowl

Huomenta!

Tein tänään aamupalaks smoothie bowlin, jonka resepti löytyy alhaalta. Se on toisaalta niin helppo tehä, ettei reseptiä ees tartte! Blenderiin voi heitellä oman maun mukaan aineksia niin paljon kun lystää. Alhaalla on listattuna mun pari vinkkiä, jolla onnistuu varmasti.

Smoothie bowl on tosi helppo ja nopsa välipala, joka sopii täydellisesti myös aamupalaksi. Ideana on tehdä vähän paksumpaa smoothieta kuin normaalisti. Lusikoitavan rakenteen saa hyvin jäisillä marjoilla ja hedelmillä. Nesteeksi sopii esim. jugurtit, kookos- ja mantelimaito, soijajuomat ja kaurajuomat. Joukkoon voi marjojen ja hedelmien lisäksi laittaa vaikka kaura- tai vehnäleseitä, pähkinävoita, proteiinijauhetta, kookosöljyä ja chian siemeniä. Kulhon voi halutessaan koristella vaikka marjoilla, viipaloiduilla hedelmillä, pähkinöillä ja kookoshiutaleilla.

Mun kulhoon pääs tänä aamuna mm. hedelmiä, marjoja ja siemeniä. Tarkempi resepti kuvien alapuolella. 🙂

 

 

Joukkoon:

1 jäinen banaani, 1 dl jäisiä mangopaloja, 1 dl jäisiä mustikoita, 1 dl soijajuomaa, 1 dl maustamatonta jugurttia

Päälle:

Banaania, jäisiä mustikoita, kurpitsansiemeniä, paahdettuja kookoslastuja ja kaurahiutaleita.

 

M.o

Back To Top