skip to Main Content

Härkis nacho -vuoka

Tänään päätin laittaa härkäpapuvalmistetta eli härkistä nachovuokaan jauhelihan sijasta, koska oon vähentänyt lihan käyttöä mun ruokavaliossa. Vuoasta tuli ihan älyttömän hyvän makusta ja resepti oli tosi helppo ja nopea toteuttaa. Lisukkeeksi sopi täydellisesti kasvikset ja omatekoinen guacamole.

Ohje:

Paista hienonnetut valkosipulinkynnet kasviöljyssä pannulla. Lisää joukkoon härkis, hienonnettu sipuli ja tacomauste. Sekoita joukkoon salsakastike ja anna lämmetä. Seuraavaksi jaa uunivuokaan kerroksittain juustonachoja ja kastiketta. Ripottele päälle juustoraastetta. Kuumenna uunissa 240 asteessa ylävastuksella noin 10 min. Lisää pilkotut kasvikset ja punasipuli annokseen. Lisuukkeeksi voit halutessasi tehä guacamolea, jonka resepti löytyy alhaalta!

 

Resepti: 

Vuokaan:

1 ps juustonachoja

1 pkt härkäpapuvalmistetta

sipulia

2 valkosipulinkynttä

2 dl salsakastiketta

1 ps tacomaustetta

1 ps juustoraastetta

Päälle:

1 tomaatti

1/2 kurkkua

1/2 punasipulia

 

Guacamole-ohje & resepti:  

Murskaa avokado haarukalla ja lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja tomaatti sekä mausteet.

1 avokado

1 tomaatti

1/2 punasipulia

1/4 tl suolaa

1/2 tl chilijauhetta

 

 

 

M.o

Back To Top