skip to Main Content
D2299521 6a1a 43a1 9734 Ad0e97733ceb.jpg

Hiustenhoito suosikki

Viime vuosina oon miettiny aiempaa enemmän mun kehon hyvinvointia. Oon sitä mieltä, että vähemmän on enemmän. Ja tällä sanonnalla viittaan siis lähinnä luonnollisuuteen, enkä vähäiseen liikuntaan ja paastoon. Kosmetiikkaan liittyen pyrin panostamaan muutamaan hyvään ja mahdollisimman luonnolliseen tuotteeseen. Lisäksi oon yrittäny pysyä kaukana mm. fööneistä ja raudoista. Usein mun hiukset on kuitenkin tosi pörröiset ja vahingoittuneen näköiset. Varsinkin niinä aamuina, kun edellisenä iltana oon hiustenpesun jälkeen painunut suoraan märällä tukalla nukkumaan. Oon kuitenkin kehittänyt tälläsille aamuille ainakin mun hiustyypille nopean ja toimivan ratkasun ilman lämpökäsittelyä:

Ensin suihkutan hiuksiin Schwarzkopf:in jätettävää hoitoainetta sekä XZ:n muotoilusuihketta, minkä jälkeen harjaan tukan selväksi. Tässä vaiheessa hiukset saisivat olla hieman kosteat tuotteista. Sitten pyöritän hiukset sormilla kierteelle, kieritän nutturalle ja kiinnitän ponnarilla tai hiusklipsillä. Mitä kauemmin nutturan antaa olla sitä kestävämmät kiharat syntyy. Kuvassa pidin nutturaa abaut 10 min.

 -Ennen käsittelyä-

-Tuotteiden jälkeen-

-Nuttura abaut 10 min.-

-Lopputulos-

Mulla on puolipitkät, melko ohuet, tosi hienorakenteiset ja pehmeät hiukset, joten tää systeemi toimii mulle tosi hyvin. Jos sulla on esimerkiksi paljon pidemmät tai varsinkin paksummat hiukset, niin en voi luvata, et kiharat jaksaisi pysyä yhtä hyvin. Mutta tässä yks (toivottavasti hyödyllinen) vinkki hiuksien ”luonnolliseen” hoitoon.

Tässä vielä kuva aineista. Taustalla näkyy kuinka hyvin oon onnistunut pitäytymään muutamassa tuotteessa :D.

M.o

Back To Top