skip to Main Content

Helou again

Helou!

 

Nyt on syksyn osalta ylioppilaskirjotukset ohi! Kirjotin bilsan ja mantsan ja olo tällähetkellä tuntuukin just siltä, et on kaks realia takana. Jännää miten tää pahin väsymys iskee sillon, kun kirjotukset on jo takanapäin. Ehkä nyt stressi pääsee purkautuu, minkä takia oon nukkunu 12 tuntisia yöunia. Joka tapauksessa tää kesä on ollu pelkkää lukemista ja treenaamista. Pari kuukautta sitten mulla todettiin alkava rasitusmurtuma, mikä tarkotti sitä, et kausi oli tältä erää paketissa. Tällä hetkellä mulla on aikaa enemmän ku kymmeneen vuoteen ja tarkotuksena olis saada nää nettisivut kunnolla pyörimään.

Viikonloppuna lähettiin perheen ja Jonnin kanssa mökille. Oli ihana päästä pois keskustasta ja kaikesta ylimääräsestä sähläyksestä. Meidän mökki on rakennettu saarelle, joten siellä ei oo sähköjä tai vettä, mikä on musta ihanaa. Saunottiin, syötiin hyvin ja pelailtiin aina iltasin korttia kynttilöiden valossa. Tehtiin myös pari tuntia päivässä metsähommia iskän apuna, mikä tuntuu nyt kropassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

M.o

Back To Top