skip to Main Content

Faro

Käytiin perjantaina mun perheen ja poikaystävän kanssa syömässä Farossa, missä otin huvin vuoks kuvia ruuasta ja paikan tunnelmasta. Myöhemmin kotona sain idean, et voisin alkaa kirjotella tänne juttuja myös ravintoloista. Mulla on ainakin se ongelma, et löydän itteni ihan liian usein tutusta Vapianosta uudestaan. Halusin kokeilla uusia paikkoja, mut aivot raksuttaa liian usein tyhjää ku pitäis lähteä. En hirmu usein kyllä käy syömässä ulkona, joten täältä ei ihan jokaiseen Helsingin ravintolaan löydy arvosteluja, mut toivon, et tästä ois jotain hyötyä :).

Faro sijaitsee Ruoholahden kanavan vieressä, lähellä metroa. Siellä oli tosi suuret ikkunat, jotka toi valoa sisälle ja avars muutenkin tilaa. Tykkäsin tosi paljon paikan sisustuksesta, joka oli tosi pelkistetty, mut samalla rento. Meille tarjoiltiin bistromenu, jonka valikoima oli vähän suppea, mut toisaalta kaikki ruoat oli tosi hyviä! Ravintolasta saa myös aamupalaa ja lounasta, mut en oo vielä ite kerenny niitä testata. Selasin kuitenkin Faron nettisivuilta lounaslistaa, joka vaikutti lupaavalta!

Mä tilasin perinteisen Fish’n’ chips -annoksen, iskä ja Aku (mun veli) Burgerit, Jonni, mun poikaystävä Parsarisoton (mikä oli ehdottomasti paras annos!!) ja äiti Skagen Faron tapaan eli runsaan jokirepuleivän pienellä extra salaatilla. Alhaalla on kopsattuna Faron sivuilta annoksien tarkemmat tiedot.

Fish’n’ Chips: Perinteinen Fish’n’ chips -annos tartar -kastikkeella, muhennettuja herneitä ja rapeita perunoita.

Skagen Faron tapaan: Jokiravunpyrstöä paahdetulla leivällä, tummaa balsamicosiirappia ja merilevää.

Parsarisotto: Täyteläistä mustajuuririsottoa, kauden parasta parsaa, pecorino-juustoa ja lehtikaalisipsiä.

Beef burger: Kuohkea briossisämpylä, 200 g naudanlihapihvi, marinoitua punasipulia, rucola-aiolia ja maalaisranskalaisia.

M.o

Back To Top