skip to Main Content

Pumpkin Spice Latte

 

Ainekset Myskikurpitsamaustetahnaan:

1 rs (290 g) Apetit Tuorekset Myskikurpitsakuutioita

1 tl piparkakkumaustetta tai (ripaus muskottipähkinää sekä maustemitallinen neilikkaakardemummaa ja 2 maustemitallista kanelia)

½ tl kurkumaa

3 rkl ruokosokeria

Juomiin:

2 tl myskikurpitsamaustetahnaa

1 dl kahvi-kauramaitoa, kahvimaitoa tai rasvatonta maitoa

1 dl vahvaa kahvijuomaa tai espressoa

 

Ohjeet:

Paahda myskikurpitsakuutioita uunissa 225-asteessa 20 minuuttia tai keitä ne kypsiksi kattilassa vähässä vedessä ja kaada vesi pois. Survo kuutiot kattilassa perunanuijalla. Lisää mausteet ja sokeri. Kuumenna ja sekoittele, kunnes sokeri sulaa.

Latten valmistaminen: Kiehauta vahvat kahvit tai käytä espressoa. Laita kattilaan 2 tl myskikurpitsamaustetahnaa sekä mieleisesi maito tai vegaani tuote. Kuumenna kiehuvaksi seosta samalla vispaten. Saat ihanan vaahdon. Mittaa kahvi lasiin ja kaada päälle myskikurpitsa-maitovaahto Viimeistele kanelilla ja nauti heti.

Vinkki! Tahnasta riittää noin 15 kupilliseen. Säilytä tahna jääkaapissa.

 

 

-Resepti on äitini tekemä ja löytyy myös Apetitin sivuilta

Haluatko kokeilla Apetit Tuorekset Myskikurpitsakuutioita? Poimi alla tuotenäyte! Osta tuote ja anna siitä palaute, niin saat ostohinnan pankkitilillesi tai voit lahjoittaa summan hyväntekeväisyyteen.

 
 

M.o.

Back To Top