skip to Main Content

Lämmin löytö kirpparilta

 

Just kun pääsin valittamaan, ettei hyvää ja sopivan hintaista takkia ole löytynyt, löysin sellaisen Kaivarin Kanuunan kirppikseltä. Takki on super hyvässä kunnossa ja siinä roikkuikin kiinni vielä Monkin hintalappu. Normaalihinta kaupassa olis ollu 90 euroa, mut poistin takin kirppikseltä 50 eurolla, mikä on musta tosi kelpo hinta käyttämättömälle talvitakille. Vähän mua pelottaa miten se reagoi kovaan käyttöön, koska materiaali vaikuttaa helposti nyppyyntyvältä. Toisaalta Monkin vaatteissa on yleensä aika hyvät matskut!

Mulla ei oo aikasemmin ollu suoraa pitkää tai siistimpää takkia, joten yleensä vähän hienomman asun kanssa pidin normaalia untuvatakkia, mikä ei sit ehkä ihan sopinut kokonaisuuteen. Toisaalta takki menee myös täydellisesti rentojen vaatteiden kanssa, kuten kuvissa oon yhdistänyt sen isoon collegeen ja tennareihin. T-paidalla ja takilla tarkenee vielä hyvin tällä hetkellä, kun ulkona ei ole vielä super kylmä. College oli itseasiassa vähän turhankin lämmin toissapäivänä. Kiva kuitenkin tietää, ettei talvella tarvitse palella, kun pukee takin alle esimerkiksi neuleen :).

 

 

 

 

 

-Takki tuli testattua stockmannin kupeessa, kun käytiin ihastelemassa jouluvaloja Jonnin kanssa-

 

 

M.o.

Back To Top