Nyhtökaura-bolognese
Bolognese nyhtökauralla.
Tarvitset:
Apetit Valkosipuli-basilika -rypsiöljyä
Yhden paketin Gold&Green Tomaatti-nyhtökauraa
Sipulin, kaksi valkosipulinkynttä ja pienen porkkanan
50 ml tomaattipyrettä ja 500 g tomaattimurskaa
ripaukset suolaa, pippuria ja basilikaa
Kirsikkatomaatteja, mozzarellaa, tuoretta basilikaa sekä parmesaaniraastetta
sekä esimerkiksi penne pastaa.
Resepti:
Pilko valkosipulinkynnet, sipuli ja porkkana. Paista pilkotut valkosipulinkynnet runsaassa öljyssä kullanruskeiksi. Lisää sekaan pilkotut sipulit ja porkkana ja anna paistua pari minuuttia ennen nyhtökauran lisäämistä. Mausta nyhtökaura suolalla, pippurilla ja basilikalla oman maun mukaan. Tämän jälkeen lisää tomaattipyre ja -murska ja anna seoksen kuumeta pienemmällä teholla. Lisää valmiisiin annoksiin puolikkaita kirsikkatomaatteja, mozzarellaa, tuoretta basilikaa ja parmesaaniraastetta.
M.o.