skip to Main Content

Day in Tallinn

Varattiin eilen Merin kanssa yhtään enempää suunnittelematta matka tälle päivälle Viroon. Aamu lähti kivan rennosti liikkeelle, ku Meri myöhästy dösästä ja soitti mulle siitä paniikissa. Kerettiin kummiskin laivaan ajoissa ja päästiin suoraan käsiksi myöhäiseen buffetpöytään. Ruoka oli ihan törkeen hyvää, mikä oli positiivinen yllätys, mä kun oon pari edellistä kertaa joutunut pettymään laivojen buffiin. Tallinaan päästyämme lähettiin heti shoppailee ja kierrettiin perus Bershka, Pull&Bear, Stradivarius ja Zara, joista mulle tarttui mukaan paita ja housut. Kolme tuntia pyörimistä kaupoissa on yllättävän raskasta, minkä takia heti laivaan päästyämme läsähdettiin kahvilaan, eikä liikuttu siitä ennen Länsiterminaaliin saapumista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top