skip to Main Content

Tenerife day 1

Teneriffa day 1

Ajattelin et saisin heti ensimmäisestä päivästä lähtien tehtyä postauksen päivän tapahtumista, mut puolilta yöin 15 tunnin matkustamisen jälkeen tekstiä ei sit ihan irronnukkaan. Eli kirjottelen näitä juttuja tänne nyt muutaman päivän viivellä. Koska ensimmäinen päivä vierähti kokonaan matkustaessa, kuvia ei tullut otettua juuri yhtään, mut ajattelin et olis silti kiva kertoa pari juttua, vaikka postaus jää aika köyhäksi.

Lähdettiin kotoota aamulla kymmenen aikaan ja saavuttiin Teneriffalle puoli seittemän paikallista aikaa. En muista millon viimeeks matka olis sujunut näin hyvin. Kaikki lennot oli aikataulussa ja välilasku oli lyhyt ja sujuva Dublinissa. Kerettiin sopivasti käydä vessassa, lataa puhelimia ja täyttää vatsa lähtöportin viereisessä kahvilassa. Pitkästä aikaa myös kaikki matkalaukut löys perille välilaskusta huolimatta.

Matkalle lähti mukaan mun perheen lisäks myös Jonni ja mun veljen tyttöystävä. Koska meitä on näin iso porukka matkassa, päätettiin vuokraa kentältä minibussi. Vuokra-auto oli tosi fiksu ratkasu, sillä meijän kämppä sijaitsee pohjoisessa Radazulissa, 45 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Muutenkin ”omalle” autolle on tosi paljon käyttöä, koska asutaan paikallisessa kylässä Airbnb:n vuokrakämpässä. Rannalle ja lähikauppaan pääsee kävellen, mutta melkein kaikkialle muualle tarvitseekin jo käyttää autoa. Keskustaan, Santa Cruziin ajaa noin 25 minuuttia ja vanhaan kaupunkiin, San Cristobal de La Lagunaan noin 30 minuuttia.

Tää oli ensimmäinen kerta kun vuokrattiin asunto Airbnb:n kautta. Vähän jännitti, et miten homma oikeen toimii ja voiko asunnonomistajaan oikeesti luottaa, mut onneks kaikki sujui tosi hyvin. Löydettiin sähköpostiin lähetetyillä ohjeilla eksymättä perille, saatiin auto parkkiin ja päästiin sisälle. Kämppä oli jätetty tosi siistiin kuntoon. Tuntuu ihan siltä kun yöpyis hotlassa, vaikka tehtävää on vähän enemmän. Ostettiin illalla kaupasta monta pussia ruokaa ja tehtiin illalliseksi ”burrito bowl” tyylistä ruokaa. Tarkotuksena oli pelata vielä korttia ruuan jälkeen, mut täydellä vatsalla pitkän päivän jälkeen uni maistu paremmalta.

 

 

M.o.

Back To Top