skip to Main Content

Tenerife day 2

Teneriffa day 2

Herättiin aamulla kasin maissa, vaikka oli tarkotus nukkua vähän pidempään matkustamisen jälkeen. Käytiin Jonnin kanssa ennen aamupalaa nopsaa tutkimassa mitä kaikkee meijän talon lähistöltä löytyy. Lähettiin ensin valumaan rannalle, jonne kestää noin 20 minuuttia kävellen, koska asutaan jyrkän vuoren rinteessä. Oikeestihan tästä ovelta menis 5 minuuttia, jos tohon rinteeseen olis rakennettu portaat, mut nyt joudutaan kiertää vähän kauempaa. Meijän pikku retken jälkeen kiivettiin takas ylös kämpille syömään aamupalaa. Ulkona oli sairaan hyvä sää, joten päätettiin tutustua meijän läheiseen uimarantaan vähän paremmin.

Koska asutaan vuokrakämpässä paikallisessa kylässä, meininki oli ihan erilainen kuin turistirannalla. Tällä alueella ei taida olla yhtään hotellia, minkä takia turistit puuttuu kokonaan. Rannalla ei ollut hirveesti porukkaa uimassa, mut rantabaari oli aivan täynnä paikallisia. Asetuttiin puiselle terassille veden lähettyviin. Aluks heiteltiin vähän jenkkifudista ja maattiin auringossa ja parin tunnin jälkeen mentiin uimaan. Vesi on poikkeuksellisen kirkasta, minkä takii käytiin ostaa snorkkelit ja aijotaan mennä tutkimaa rantavesiä.

Puoltuntia vedessä puljaamista riitti ja kiivettiin takas kämpille. Syötiin mozzarellasalaatit ja lähettiin ajelemaan Santa Cruziin. Meijän minibussi on melko haastava saada taskuparkkiin aihtaille kaduille, joten päätettiin mennä kiertelemään isoon ostoskeskukseen. Parin tunnin jälkeen lähettiin ruokakaupan kautta kotiin laittamaan taas ruokaa. Illalla pelattiin super hauskaa uutta korttipeliä (exploding kittens), joka saatiin lahjaksi Akun tyttöystävältä. Huomenna olis tarkotuksena käydä tutustumassa vanhaan kaupunkiin San Cristobal de La Lagunaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M.o.

Back To Top