skip to Main Content

Tenerife day 3

Teneriffa day 3

Herättiin taas aikaisin aamulla ja ruvettiin suunnittelemaan päivän aktiviteetteja. Taivasta peitti paksu pilvipeite, minkä takia päätettiin mennä vanhaan kaupunkiin, San Cristobal de La Lagunaan. Pitkään kestäneen aamupalan jälkeen pakattiin kamat ja hypättiin autoon. Vanhaan kaupunkiin ajoi noin puoli tuntia, minkä aikana kerkesi vähän ripsiä vettäkin.

Saatiin auto melko nopeasti parkkiin, minkä jälkeen lähettiin pujottelemaan pikku katuja kohti keskusaukiota. Vaikka suurin osa taloista oli rempattuja ja sen takia hyvässä kunnossa, vanhan talon tunnelma oli säiliny kaikissa koskemattomana. Oli myös niitä taloja, jotka pysy just ja just pystyssä. Joka nurkan takaa aukesi entistä sulosempi ja värikkäämpi katu. Rakastuin katujen pieniin kahviloihin ja vanhoihin oviin, joiden kuvailuun jäinkin ihan koukkuun. Pari tuntia pyörittiin ostoskaduilla, minkä jälkeen suunnattiin uudestaan Santa Cruzin ostoskeskukseen viimeistelemään shoppailut.

Illaksi mentiin takaisin kämpille ja syötiin hyvin. Ostettiin meijän lempi juustoa, jota naposteltiin viinirypäleiden kanssa korttipelejen aikana. Jonnille iski hirvee tarve päästä snorklaamaan ja meinattiin vielä lähteä illalla rannalle, mut päätettiin sit herätä aikaisin seuraavana aamuna uimaan, kun säänkin pitäis olla parempi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M.o.

Back To Top