skip to Main Content

Tenerife day 4

Teneriffa day 4

Sääennuste piti paikkansa hyvästä säästä. Lähettiin aamulla sovitusti heti snorklaamaan aamupalan jälkeen. Otettiin myös pelikortit, jenkkifudis ja lentopallo mukaan ja pelailtiin erilaisia pelejä pitkin päivää. Vesi oli tarpeeks lämmintä, eikä oikeestaan kerenny tulla kylmä kertaakaan. Veteen pääsee hiekkarannan kautaa kävellen tai aallonmurtajaan rakennettuja rappusia pitkin. Me mentiin Jonnin kanssa rappusista, jotka vei heti syvemmille vesille.

Rannalla käy joka päivä kouluttautumassa sukeltajia, minkä takia kalat on tottunut ihmisiin, eikä osaa pelätä. Kun päästiin veteen kalat ei uinu karkuun, vaan tuli tosi lähelle kattomaan meitä. Rannan tuntumaan on kasattu paljon isoja kiviä, joiden väleissä ja lähistöllä elää tosi paljon erilaisia kaloja. Vaikka meri syveni melko nopeasti se ei haitannu, sillä vesi oli niin kirkasta, että pohjaan näki helposti pinnasta. Ainut huono puoli oli kova virtaus. Välillä kaikki voimat meni paikalla pysymiseen, eikä kerennyt siinä räpiköidessä keskittyä alapuolella uiviin kaloihin. Virta onneks kuitenkin vei kohti rantaa eikä avomerta.

Käytiin puolenpäivän aikaa kämpillä syömässä salaatit, minkä jälkeen palattiin takas rannalle. Illalla mentiin syömään läheiseen rantaravintolaan, missä oli yllättävän paljon paikallisia vielä maanantaina kymmenen aikaa illalla. Ruoka oli hyvää ja annokset sopivan kokoisia. Menu oli perinteikkään rantaravintolan mukainen. Listalta löytyi paljon mereneläviä ja helppoja lisukkeita. Ruoka oli tosi edullista. Juoman, alkupalan ja pääruuan hinnaksi tuli yhteensä noin 17 euroa per nenä. Ruuan jälkeen noustiin takaisin kämpille pelaamaan Rappakaljaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M.o.

Back To Top