skip to Main Content

Tenerife day 5

Teneriffa day 5

Tiistai päivä meni vesipuistossa riehuessa. Lähdettiin aamulla kymmenen aikoihin ajamaan kohti Siam Parkkia, joka sijaitsee Teneriffan eteläpäässä, Adejessa. Lippu maksoi 35 euroa, mikä on kohtuullinen hinta tasokkaasta vesipuistosta. Vessat ja pukeutumistilat olivat siistit ja säilytyskaappijärjestely toimiva. Lippupisteellä tai ravintolassa ei tarvinnut jonottaa juuri yhtään. Ruoka oli tietysti hieman kalliimpaa kuin muualla, mutta laadukkaampaa mitä odotimme.

Sää oli tosi lämmin, mikä toi paikalle paljon turisteja. Liukumäkiin ei kuitenkaan tarvinnut jonottaa kauaa. Kahteen suosituimpaan mäkeen taisi mennä jonotellessa korkeintaan kymmenen minuuttia. Laitteet oli loistavassa kunnossa ja puiston yleisilmeestä oltiin pidetty tosi hyvää huolta. Liukumäet oli kivan erilaisia. Löytyi mäkiä, jotka toivat melkein pystysuorassa alas sekä ”mäkiä”, joissa virta vei hiljakseen eteenpäin.

Puljailtiin 4 tuntia, minkä jälkeen lähdettiin kaupan kautta kämpille syömään. Illalla pelattiin yllättäen korttia.

 

 

 

 

 

 

 

M.o.

Back To Top