skip to Main Content

Tenerife day 6&7

Teneriffa day 6&7

Viimeiset päivät vietettiin rannalla. Keskiviikkona käytiin Los Americanoksen rannalla ja torstaina oltiin omalla lähirannalla sekä käytiin kävelemässä viereisessä kylässä. Viimeisten päivien tavoitteena oli rentoutua kunnolla. Ei kehitelty mitään suunnitelmia, oltiin vaan.

Keskiviikkona löydettiin turistirannan lähistöltä tosi tasokas intialainen ravintola. Annokset oli melko arvokkaita, mutta riittävän suuria ja super hyviä. Tostaina käytiin päivällä syömässä omalla rannalla. Löydettiin sataman edestä aivan älyttönön hyvä pizzeria, Brushetteria, jonne oli saapunut kaikki paikalliset syömään. Samoin kuin intialainen, myös tämä ravintola oli tosi tasokas, mut sijainnin takia iloksemme hiukan halvempi.

Päivät kului touhutessa auringossa. Pelailtiin taas korttia ja lentistä sekä heiteltiin jenkkifudista hiekkarannalla. Sää oli upea molempina päivinä, joten aina kun tuli liian kuuma auringossa, käytiin pulahtamassa meressä. Auringonpaisteessa vesi oli niin kirkasta, ettei uimalaseja olisi edes tarvinnut. Saatettiin snorklata helposti puoltuntia putkeen, eikä kylmä ehtinyt edes tulla.

Tänään (eli perjantaina) palataan takaisin Suomeen. Ollaan perillä vasta myöhään illalla, joten saa nähdä pääsekö joulufiilikseen yhdessä päivässä. Jonnilta se ainakin onnistuu, mut meijän perheestä en voi olla varma. Asiaa vaikeuttaa se, ettei muisteta millon viimeeks oltais vietetty joulua Suomessa tai ylipäätään vietetty joulua :D. Mut eiköhän me jotenkin siitä suoriuduta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M.o.

Back To Top